Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
Satu Perjalanan Ke Arah Financial Freedom

21 March 2014

Teknik Membina Network TTTE Menggunakan Sistem AutoPilot...PERCUMA!

Salam dan jumpa lagi,

Lanjutan daripada post aku sebelum ni psl Membina Network, kat sini aku nak share salah satu tenik yang pada aku amat sesuai sekali nak gunakan dalam kita nak membina rangkaian atau Network ni. Sebelum tu cuba perhatikan fakta kat bawah:

  • Setujukah korang jika dikatakan, 99.99% kegagalan Biz berpunca daripada TIADA NETWORKING?
  • Biasanya, sebelum melakukan sesuatu Biz, kita perlu mengeluarkan MODAL dahulu, then baru boleh develop network, betul kan?


Ok, sekarang aku nak share apakah Teknik tu..namanya AutoPilot.


Apakah itu AutoPilot?





AutoPilot adalah Teknik Penajaan yang boleh membantu anda membina rangkaian rakan niaga anda. Dengan menggunakan Teknik AutoPilot ini, Kita akan develop network kita dahulu sebelum kita memulakan biz yang di tawarkan. Anda di beri peluang selama 30 hari untuk TEST kemampuan diri anda untuk develop network anda TANPA sebarang bayaran.


Tidak seperti biz yg lain, anda perlu BERMODAL dahulu barulah boleh mulakan bisnes tersebut kan?


Dalam AutoPilot,sebaik saja anda sign up FREE AutoPilot, anda sudah boleh memulakan Biz ini. MODAL adalah perkara nombor 2,Perkara PERTAMA ialah anda bina rangkaian Rakan Niaga anda dahulu.

Dengan Teknik AutoPilot,tugas anda telah dipermudahkan, anda hanya perlu promosikan link AutoPilot yg diberikan kepada anda. Dengan mempromosikan link tersebut anda sebenarnya sedang membina rangkaian rakan niaga anda.



AutoPilot memberi anda 30 hari Trial days.

Konsep AutoPilot "develop network dulu, bayar kemudian"


Anda boleh TEST dulu kemampuan diri anda dan teknik AutoPilot ni, jika terbukti anda berjaya develop network anda dalam tempoh 30 hari tersebut dan teknik ini jug sesuai dengan anda, baru anda ambil tindakan untuk UPGRADE.


Anyway, Sebaiknya anda DAFTAR PERCUMA dulu, lebih senang untuk nampak bagaimana sistem ini berfungsi



Hanya 3 langkah mudah untuk sertai dan ajak orang lain untuk join AutoPilot. Ianya semudah 123 saja :-


  1. SIGN-UP FREE MEMBER DULU DI SINI
  • Setelah sign-up, anda akan diberi ID AutoPilot dan web replika AutoPilot kepunyaan anda.

  2. BINA RANGKAIAN PERNIAGAAN (DEVELOP NETWORK)

  • Dengan mengajak mereka sign-up AutoPilot di bawah link AutoPilot anda, mereka akan jadi sebahagian daripada rangkaian perniagaan (network) anda.System akan automatically park mereka di dalam Team anda. 
  • So, antara minta duit kat client berbanding minta client sign-up Free AutoPilot akaun... mana lagi senang?

   3. BERTINDAK


  • Bila sudah terbukti diri anda berkemampuan untuk develop network, barulah anda "BERTINDAK" untuk menyertai biz ini.

Dengan menyertai AutoPilot dan bisnes yg kita jalankan dalam AutoPilot adalah Bisnes Simkad TTTE (Tune Talk Tone Excel), anda akan dapati Teknik ini akan membantu anda mendapatkan Rangkaian atau Network anda dengan mudah. Ianya terbuka kepada NEW member dan AHLI SEDIAADA TTTE.


Anda akan mendapat perkhidmatan yang disediakan kepada anda dan pelanggan anda iaitu;

  • Membina network anda dan client anda.
  • System akan daftarkan TTTE dimana IDP penaja adalah IDP anda didalam TTTE untuk client anda di dalam network AutoPilot.
  • System akan pos laju simkad dan buku panduan kepada client anda.
  • Tugas anda dan client anda dalam biz TTTE telah dipermudahkan, hanya promosikan link AutoPilot masing-masing, ajak kawan sign-up free autoPilot dan keep-in touch dgn mereka.

Bermakna anda tak perlu simpan stok simkad dan jumpa client langsung.
Dengan Teknik AutoPilot, kita beri orang peluang untuk develop network mereka dahulu, sebelum mereka sertai biz TTTE anda.

Jangan tunggu lagi, DAFTAR PERCUMA SEKARANG, atau KLIK Banner di bawah dan tempah kedudukan anda untuk melihat bagaimana sistem ini berfungsi.



Share:

0 comments:

Search Box by All Blogger Tricks

Langganan Artikel Percuma

Dapatkan Artikel terbaru yang sentiasa diupdate secara percuma. Jadilah yang pertama mengetahuinya!! Masukkan email Anda di bawah dan klik Subscribe:

Delivered by FeedBurner

Search This Blog

ChatBox

Hubungi Saya:


Nuaraca
Tel/SMS/Wasap: 012 2876187
email: nuaraca@gmail.com

FB:
https://www.facebook.com/nuaraca



Popular Posts

Featured Posts

Recent Comments

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Total Pageviews

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>

top navigation

Blog Directory
Blog Directory & Search engine
blogarama - the blog directory
Blog Directory by Blog Flux

Link Partner

Nuaraca

Letakkan Logo ini dengan menggunakan kod di atas ke web atau blog anda dan emailkan web atau blog anda ke

nuaraca@gmail.com

Copyright © Nuaraca Network | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab