Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
Satu Perjalanan Ke Arah Financial Freedom

07 March 2014

Apakah Kelebihan / Faedah Tune Talk Tune Excel? Macam mana nak Join?

Jumpa lagi..

Aku ni sebenarnya bukanlah pandai nak karang2 ayat cantik2..jadi kalau bab nak bgtau pasal kelebihan ngn faedah2 TTTE ni, aku akan terus straight jela lagi senang. Sebab asalnya kat blog ni aku nak share perjalanan aku dalam buat benda ni..utk rujukan aku juga di masa akan datang.

Jadi utk ceta apa yg korang akan dapat bila join TTTE ni, senang aku letak dalam bentuk point la baru senang nampak. Bab2 nak buat pendapatan tu nanti boleh kita sama2 bincang detail skit kemudian.



Apa korang dapat dengan modal RM90.00 ni ?

1. Satu Simkad TuneTalk/Tone Excel
2. Airtime percuma sediaada dalam kad bernilai RM30.00
3. Insurans Kemalangan bernilai RM100,000
4. Mata Ganjaran/Point yang boleh ditukar dengan tiket AirAsia atau Handphone percuma
5. Korporat rate  di mana-mana Tune Hotels.com
6. Topup TuneTalk ada dijual di mana-mana.
7. Kekalkan no. lama kalau mahu
8. Menjana pendapatan pasif seumur hidup
9. Pendapatan bonus boleh diwariskan
10. Dapat masuk pertandingan/hadiah/cabutan bertuah daripada syarikat
11. Dan lain-lain lagilah..boleh rujuk di website syarikat


Terbaru

12. Nilai Extra Topup Percuma:

Topup RM30.00 = dapat extra topup RM10
Topup RM50.00 = dapat extra topup RM20


13. Dapat cash rebate 3% dari nilai topup


14. Dapat menjana pendapatan/ Modal untuk berniaga atau pada aku ibarat lesen utk berniaga. Yang ni paling best sebab tu aku letak last sekali. Kenapa? Kita tgk satu-satu.


a. Pendapatan Insentif Bonus Rujukan/Fast Track Bonus.
RM20 bagi setiap org yang kita rujuk. Tanpa had.


b. Komisyen Topup 

(setiap kali mereka topup dgn syarat anda topup minimum RM20 setiap bulan)
Level 1 = 6%
Level 2 = 3%
Level 3 = 11%

(kalau anda topup minimum RM60 setiap bulan, dapat lebih lagi)
Level 1 = 10%
Level 2 = 3%
Level 3 = 13%

Bab komisyen topup nilah sebenarnya yang paling mengujakan sbb benda ni akan repeat tiap2 bulan selagi mereka topup. Korang fikirkan sendirilah nilai ni dari masa ke semasa akan berkurang ke bertambah. Mungkin juga akan statik kalau semua org berhenti buat benda ni serentak di setiap level. Tapi kena ingat juga, utk kita dapat komisyen topup ni, kena ada minimum topup tu baru kita dapat. Komisyen tu nanti akan dimasukkan ke akaun bank kita tiap2 bulan.


lagik satu, nilai percent ni akan berpanjangan kalau kita upgrade pangkat kita dalam bisnes ni. Ada tiga pangkat iaitu:

1. Junior Center
2. Service Center
3. Branch Center

Ada la syarat2nya nak naik pangkat ni, bab ni kita ceta kemudian k. Atau boleh hubungi aku, nanti aku ceritakan.

Banyak lagi kalau nak ceritakan kelebihan atau faedah TTTE ni..kalau korang join baru korang akan nampak. Ada Buku Panduan psl benda ni. Aku sarankan sapa2 nak join baca buku ni dulu betul2 baru senang faham skit.



Jadi kalau dah berminat tu macam mana nak join?


1. Step Pertama: Beli Simkad TuneTalk/ToneEcxel ni. 
    Boleh hubungi aku atau mana-mana Rakan Niaga yang terdekat atau beli sendiri di HQ

2. Step Kedua: Aktifkan Simkad tu gunakan arahan SMS (Boleh rujuk arahan pada buku panduan nanti)

3. Step Ketiga: Dah boleh mula bisnes


Share:

0 comments:

Search Box by All Blogger Tricks

Langganan Artikel Percuma

Dapatkan Artikel terbaru yang sentiasa diupdate secara percuma. Jadilah yang pertama mengetahuinya!! Masukkan email Anda di bawah dan klik Subscribe:

Delivered by FeedBurner

Search This Blog

ChatBox

Hubungi Saya:


Nuaraca
Tel/SMS/Wasap: 012 2876187
email: nuaraca@gmail.com

FB:
https://www.facebook.com/nuaraca



Popular Posts

Featured Posts

Recent Comments

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Total Pageviews

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>

top navigation

Blog Directory
Blog Directory & Search engine
blogarama - the blog directory
Blog Directory by Blog Flux

Link Partner

Nuaraca

Letakkan Logo ini dengan menggunakan kod di atas ke web atau blog anda dan emailkan web atau blog anda ke

nuaraca@gmail.com

Copyright © Nuaraca Network | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab