Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
Satu Perjalanan Ke Arah Financial Freedom

27 December 2016

Pajak Gadai Bank Rakyat pun ada Peraduan





Baca paper arini, terjumpa lak info ni.. rasanya macam belum pernah ada lagi sebelum ni. Tak tau la kalau sebelum ni aku ada terlepas pandang ke apa..

Tapi share jela sini kat korang..untung untung sambil gi gadai barang kemas ke bar ke tu mana la tau boleh menang kan :)

(klik untuk zoom gambar)
sumber: Bank Rakyat

Kalau ikutkan tempoh peraduan tu, ada 2 fasa..Fasa pertama 15 Oktober 2016 hingga 31 Disember 2016 dan Fasa kedua 1 Jan 2017 hingga 2017. Hadiah pun boleh tahan juga tu menariknya..

Jenguk la kat website Bank Rakyat kat SINI kalau nak tau detail ya..




Share:

0 comments:

Search Box by All Blogger Tricks

Langganan Artikel Percuma

Dapatkan Artikel terbaru yang sentiasa diupdate secara percuma. Jadilah yang pertama mengetahuinya!! Masukkan email Anda di bawah dan klik Subscribe:

Delivered by FeedBurner

Search This Blog

ChatBox

Hubungi Saya:


Nuaraca
Tel/SMS/Wasap: 012 2876187
email: nuaraca@gmail.com

FB:
https://www.facebook.com/nuaraca



Popular Posts

Featured Posts

Recent Comments

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Total Pageviews

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>

top navigation

Blog Directory
Blog Directory & Search engine
blogarama - the blog directory
Blog Directory by Blog Flux

Link Partner

Nuaraca

Letakkan Logo ini dengan menggunakan kod di atas ke web atau blog anda dan emailkan web atau blog anda ke

nuaraca@gmail.com

Copyright © Nuaraca Network | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab