Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
Satu Perjalanan Ke Arah Financial Freedom

06 March 2014

Apa Yang Nampak?

Jumpa lagi.

Jadi dah tengok dah video tadi kan? Rasanya mcm dah jelas dah video penerangan tu..kat web tu pun ada diterangkan faedah2 nya dan marketing plannya macam mana.. rasanya buat masa ni kita kita sembang2 lagi ngn sama2 bincang2 dulu, sebab nanti post2 pasni akan kita detailkan pasal benda ni..

sebab apa...

sebab tujuan aku menulis psl ni pun sbb nak berkongsi.. nak taip ayat2 pujuk rayu org ni pun aku x berapa reti..pada aku senang jer..xde paksaan, kita buat sbb kita nak buat..bukan sebab org pujuk rayu atau paksa. pilihan masing2, anda tentukan sendiri.

ok lah..psl faedah2 tu semua, nanti kita bincangkan kemudian..yang nak sentuh kali ni...yg aku nampak adalah KUASA PASIF INCOME..
apa benda pasif income ni, rasanya ramai yg dah tau..boleh sama2 share nanti. Pendek kata, ianya adalah income yang berterusan. Nak ceta lanjut psl Pasif Income ni, nanti kita wat post lain..kali ni cuma nak bgtau apa yg aku nampak.

yang lain2 tu dah jelas kot, anda rajin atau lebih usaha, anda dapat lebih..jangan salahkan org yg dapat byk income, dia dapat sbb dia rajin..caranya mcm mana, masing2 ada cara sendiri, online ke offline ke, terpulang. Aku pun baru nak join, jadi nak janjikan bulan bintang pun x dpt, nak janjikan anda dapat jadi jutawan pun xdpt.

Kalau korang kata nak bukti pun, aku cuma boleh tunjukkan bukti dari yg dah join, nanti kita tunjukkan beberapa kajian kes org yg dah join di post lain..

Sebab pasni aku nak postkan sedikit pengenalan psl benda ni..apa benda ni?

nama dia Tune Talk Tone Excel


Share:

0 comments:

Search Box by All Blogger Tricks

Langganan Artikel Percuma

Dapatkan Artikel terbaru yang sentiasa diupdate secara percuma. Jadilah yang pertama mengetahuinya!! Masukkan email Anda di bawah dan klik Subscribe:

Delivered by FeedBurner

Search This Blog

ChatBox

Hubungi Saya:


Nuaraca
Tel/SMS/Wasap: 012 2876187
email: nuaraca@gmail.com

FB:
https://www.facebook.com/nuaraca



Popular Posts

Featured Posts

Recent Comments

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Total Pageviews

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>

top navigation

Blog Directory
Blog Directory & Search engine
blogarama - the blog directory
Blog Directory by Blog Flux

Link Partner

Nuaraca

Letakkan Logo ini dengan menggunakan kod di atas ke web atau blog anda dan emailkan web atau blog anda ke

nuaraca@gmail.com

Copyright © Nuaraca Network | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab