Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
Satu Perjalanan Ke Arah Financial Freedom

14 July 2009

Update Blog

Salam semua,

sebenarnya banyak gak peristiwa yang berlaku akhir2 nie. Cuma x sempat nak update blog jer sbb kekangan masa dan kerja. Maklumlah kerja siang ngn mlm x tentu masa balik, hehe.

tengok lah nanti kalau ada masa free, ada bebrapa benda sebenarnya nak post nie.

Sambil2 tu, nak ucapkan tima kasih pada pokli sbb lantik jadi wakil dia untuk urusniaga emas. psl nie nanti akan di update secara detail kemudian k. Cuma kalau sapa-sapa yang yg tau lebih lanjut psl emas nie boleh kunjungi blog pokli, http://pokli77.blogspot.com.

Jumpa lagi.
Share:

2 comments:

cdanhash said...

Betul tu tuan tanah, kunjung mengunjung mempereratkan silaturrahim

Nuaraca said...

tul tu, boleh tambah lagi kenalan..

Search Box by All Blogger Tricks

Langganan Artikel Percuma

Dapatkan Artikel terbaru yang sentiasa diupdate secara percuma. Jadilah yang pertama mengetahuinya!! Masukkan email Anda di bawah dan klik Subscribe:

Delivered by FeedBurner

Search This Blog

ChatBox

Hubungi Saya:


Nuaraca
Tel/SMS/Wasap: 012 2876187
email: nuaraca@gmail.com

FB:
https://www.facebook.com/nuaraca



Popular Posts

Featured Posts

Recent Comments

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Total Pageviews

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>

top navigation

Blog Directory
Blog Directory & Search engine
blogarama - the blog directory
Blog Directory by Blog Flux

Link Partner

Nuaraca

Letakkan Logo ini dengan menggunakan kod di atas ke web atau blog anda dan emailkan web atau blog anda ke

nuaraca@gmail.com

Copyright © Nuaraca Network | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab