Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
Satu Perjalanan Ke Arah Financial Freedom

04 July 2009

Membaca di Malam Minggu

Malam minggu nie aku dok umah. masih dlm mood membaca. Banyak gak blog aku baca mlm nie. semuanya byk psl emas ngn hartanah. ada gak jumpa blog2 yg best ngn berilmu tu yg aku follow. bagus gak la blogger nie wat yg follow tu. senang nak check balik. kalau dulu nak kena save link blog tu siap2, penuh link dok bookmark kat mozilla, hehe.

Byk gak dah skrg yg aku tau terutamanya psl emas ni. sbnrnya tunggu duit masuk je dlm minggu depan jangkaannya. dpt je duit terus nak sambar emas ngn pokli, aritu dah janji ngn dia. Dia dah x ingat xper, janji aku ingat..:)

Pastu, nak gi buka akaun GIA kat PBB. x sabar lak rasa nak tunggu nie.

Yang bab hartanah tu skrg tgh dok collect ilmu lagi, byk lagi yg xtau. ok la, sambil2 tu boleh la tunggu nama clear skit kat rekod ccris. lagipun nie dah masuk dlm middle-term plan. agak2 dlm awal tahun depan dah leh start rasanya projek nie.

so, sambung membaca balik sementara ada mood nie..
Share:

2 comments:

PoKLi said...

wowowowo...tahniah...nuaraca...pokli akan share ilmu2 yg pokli ada pasal hartanah...tak rugi melabur nih.....walaupun nama tu ada rekod CCRIS...tapi kalau ada ilmu sekejap je kita buat duit...padamkan rekod tu dgn duit jer...biar duit yg buat kerja utk kita...:D

Nuaraca said...

tengkiu pokli. tu lah, tgh dok kaut ilmu banyak2 dari pokli nie. harap pokli sudi bantu. tapi overall tu perancangan dah ada. nak tunggu wat jer. pelan2 kayuh, hehe.

Search Box by All Blogger Tricks

Langganan Artikel Percuma

Dapatkan Artikel terbaru yang sentiasa diupdate secara percuma. Jadilah yang pertama mengetahuinya!! Masukkan email Anda di bawah dan klik Subscribe:

Delivered by FeedBurner

Search This Blog

ChatBox

Hubungi Saya:


Nuaraca
Tel/SMS/Wasap: 012 2876187
email: nuaraca@gmail.com

FB:
https://www.facebook.com/nuaraca



Popular Posts

Featured Posts

Recent Comments

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Total Pageviews

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>

top navigation

Blog Directory
Blog Directory & Search engine
blogarama - the blog directory
Blog Directory by Blog Flux

Link Partner

Nuaraca

Letakkan Logo ini dengan menggunakan kod di atas ke web atau blog anda dan emailkan web atau blog anda ke

nuaraca@gmail.com

Copyright © Nuaraca Network | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab