Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
Satu Perjalanan Ke Arah Financial Freedom

30 June 2009

Penyusunan Hutang

Hari dah aku dah submit semua benda-benda utk loan bank rakyat aku. kalau ikutkan dlm minggu depan boleh dpt kot. pasni xde lah mamat dari bank islam tu dok telefon aku bulan2 tanya loan bila nak bayar, hehe.

sebabnya aku mmg dah bgtau dia aku dlm proses nak wat full settlement. cuma yg jadi lambat tu nak dptkan surat penyelesaian awal dari kowaja je yg lambat, kena tunggu 7 hari bekerja. so, dah terlepas utk bulan nie.

apapun, harap ianya berjalan lancarlah, sbb step pertama aku on the way dah iaitu penyusunan awal. baki loan tu mmg aku dah rancang nak wat apa. antaranya nak settlekan beberapa benda2 kecil dan yang paling penting utk aku mulakan perjalanan aku utk mencapai financial freedom. antaranya adalah buka Public Bank GIA dan beli emas. Kalau yg dah tau psl PB GIA tu, ok lah. nanti part ni aku akan ceta kemudian.
Share:

0 comments:

Search Box by All Blogger Tricks

Langganan Artikel Percuma

Dapatkan Artikel terbaru yang sentiasa diupdate secara percuma. Jadilah yang pertama mengetahuinya!! Masukkan email Anda di bawah dan klik Subscribe:

Delivered by FeedBurner

Search This Blog

ChatBox

Hubungi Saya:


Nuaraca
Tel/SMS/Wasap: 012 2876187
email: nuaraca@gmail.com

FB:
https://www.facebook.com/nuaraca



Popular Posts

Featured Posts

Recent Comments

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Total Pageviews

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>

top navigation

Blog Directory
Blog Directory & Search engine
blogarama - the blog directory
Blog Directory by Blog Flux

Link Partner

Nuaraca

Letakkan Logo ini dengan menggunakan kod di atas ke web atau blog anda dan emailkan web atau blog anda ke

nuaraca@gmail.com

Copyright © Nuaraca Network | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab