Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
Satu Perjalanan Ke Arah Financial Freedom

01 August 2009

Tips: Percentage Kejayaan Jika Mencuba

Jangan takut untuk mencuba!

Percentage kejayaan jika mencuba = 50%,
iaitu 50 peratus berjaya atau 50% gagal.

Percentage kejayaan jika x mencuba = 0%.
Anda tidak akan gagal, tapi anda pun tidak akan berjaya!!
Share:

6 comments:

cdanhash said...

cayalah nuar.....
gua setuju 50% + 50% = 100%

Nuaraca said...

tul tu cdan,

x salah cuba, org putih kata "go for it", hehe.

cuma kena tau caranya, ada ilmu, tau risk, tau limitnya dsb..:)

merdekahutang said...

Semangat dengan motivasi saudara. Saya setuju. Tak cuba manakan tahu boleh berjaya.

Nuaraca said...

yup merdeka, kena think positive. kalau asyik think negative je payah la skit nak maju kan..:)

PoKLi said...

yezaaa
alhamdulillah
lepas ni nuar akan berjaya
pokli doakan moga2 nuar menjadi agen emas dan membeli hartanah lagi banyakkkkkkkkkkkk.....tambah kolum aset anda...best kan kalau makin kaya dan beramal?

100% berjaya kalau kita usaha


admin
www.pokli.com

Nuaraca said...

tima kasih pokli, tu la harapan saya. nie suma pun dpt ilmu dari pokli gak nie..:)

Search Box by All Blogger Tricks

Langganan Artikel Percuma

Dapatkan Artikel terbaru yang sentiasa diupdate secara percuma. Jadilah yang pertama mengetahuinya!! Masukkan email Anda di bawah dan klik Subscribe:

Delivered by FeedBurner

Search This Blog

ChatBox

Hubungi Saya:


Nuaraca
Tel/SMS/Wasap: 012 2876187
email: nuaraca@gmail.com

FB:
https://www.facebook.com/nuaraca



Popular Posts

Featured Posts

Recent Comments

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Total Pageviews

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>

top navigation

Blog Directory
Blog Directory & Search engine
blogarama - the blog directory
Blog Directory by Blog Flux

Link Partner

Nuaraca

Letakkan Logo ini dengan menggunakan kod di atas ke web atau blog anda dan emailkan web atau blog anda ke

nuaraca@gmail.com

Copyright © Nuaraca Network | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab