Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
Satu Perjalanan Ke Arah Financial Freedom

31 August 2009

Kategori Baru - Link Partner

Salam semua.

Hari nie aku terpikirkan utk wat satu kategori baru kat blog nie, namanya link partner. aku nie sebenarnya xde la tau sgt psl blog ni, main try n error jer. tapi nampaknya mcm jadi jer. hehe.

Mungkin member2 yg dah lama wat blog atau ada website tau kepentingan link partner nie. benda nie nak bagi traffic blog kita ni naik la, so lagik ramai yg tau wujudnya blog kita nie lagilah bagus. ada byk lagik sebenarnya nak bagi trafik org masuk ke blog kita nie, utk detail bolehlah rujuk kepada sapa2 yg pakar, aku tau asas jer nie, share jela setakat yg aku tau, antaranya dengan join website2 yg org boleh vote blog kita mcm yg aku baru wat juga tu, pastu join la forum dan kita letakkan banner kita sebagai signature, boleh gak join social bookmark, google adsense dan mcm2 lagiklah. utk detail boleh rujuk kat forum2 yg ada seperti carigold dll.

apa yg pentingnya kalau kita buat blog atau nak mula berkecimpung sebagai blogger ni, walaupun partime jer, kenalah wat promosi skit. kalau x, org xtau. so kalau kita ada produk atau info yg bagus tapi xde org masuk baca pun x jadi jugak kan.

selain tu, kalau x salah aku, ruangan komen tu sebenarnya boleh membantu dlm menarik trafik ke blog kita. so, komen2 la mana yg patut yea.

jadi, sapa2 yg ada blog atau website tu, jemputlah exchange link dgn aku k.

jumpa lagik.
Share:

0 comments:

Search Box by All Blogger Tricks

Langganan Artikel Percuma

Dapatkan Artikel terbaru yang sentiasa diupdate secara percuma. Jadilah yang pertama mengetahuinya!! Masukkan email Anda di bawah dan klik Subscribe:

Delivered by FeedBurner

Search This Blog

ChatBox

Hubungi Saya:


Nuaraca
Tel/SMS/Wasap: 012 2876187
email: nuaraca@gmail.com

FB:
https://www.facebook.com/nuaraca



Popular Posts

Featured Posts

Recent Comments

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Total Pageviews

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>

top navigation

Blog Directory
Blog Directory & Search engine
blogarama - the blog directory
Blog Directory by Blog Flux

Link Partner

Nuaraca

Letakkan Logo ini dengan menggunakan kod di atas ke web atau blog anda dan emailkan web atau blog anda ke

nuaraca@gmail.com

Copyright © Nuaraca Network | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab